PublicationsInleiding

In 1864 verscheen het eerste jaarboek van het Genootschap: Publications de la Société Historique et Archéologique dans le Limbourg of kortweg Publications. Deze uitgave bevat omvangrijke wetenschappelijk historische artikelen en behoort tot de oudste periodieken van ons land. Leden ontvangen de Publications kosteloos.

Redactie

De redactie van de Publications is als volgt samengesteld:

Voorzitter                                   Mr. dr. Th.J. van Rensch
Secretaris                                  Dr. R.M. de la Haye
Lid                                              Dr. P.A.J. Caljé
Lid                                              Dr. C.F.H.A. Dols
Lid                                              Drs. R.A.M.J. Dückers
Lid            Dr. B. van Hofstraeten
Lid                                              Dr. E.W.G. Lemmens
Lid    Dr. P. Puschmann
Lid                                              Drs. H. Stoepker

Bestellen / voorraad

Publications zijn te bestellen bij Bureau LGOG. Dit kan per e-mail (info@lgog.nl) of per post (Bureau LGOG, Postbus 83, 6200 AB Maastricht). Per postzending worden verzendkosten berekend. Ook zijn ze tijdens kantooruren bij het Bureau LGOG tegen contante betaling af te halen (Brusselsestraat 10 D, Maastricht). Klik hier voor een overzicht van de beschikbare Publications en een verkorte inhoudsopgave hiervan.

Auteursrichtlijnen

Bijdragen worden ingewacht bij de redactiesecretaris. Klik hier voor de auteursrichtlijnen voor het aanleveren van kopij.

Overzicht van bijdragen 1864-1988

Klik hier voor een digitaal doorzoekbaar overzicht van de bijdragen die zijn verschenen in de Publications 1 (1864) - 124 (1988). Dit overzicht is samengesteld door P.J.H. Ubachs en werd oorspronkelijk gepubliceerd in de Publications 125 (1989).